2015. sze 06.

9. Lecke: Pasizás

írta: Hiddelapádnak
9. Lecke: Pasizás

Ahol a kislányság megszűnik

c3b9e0913e5c34c9d1c6ea242519f5ae.jpg

Lányos apának lenni 2 dolog miatt lehet rosszabb, mint fiúsnak: először is apa pici szerelme mindig prioritást élvez még apa nagy szerelméhez képest is, tehát élből elfogultságról van szó. Másodszor férfiként az apa pontosan tudja, milyen szemétládákkal kerülhet szembe pici szerelme. Legalább, mint ő maga volt... A védelmi mechanizmus alapja is ez. Nekem nincs puskám, csak szigorú tekintetem, és elszántságom. Az mondjuk legalább annyira rossz, mint egy eszköz, na de félre a viccekkel, inkább kihúzom a fejem a seggemből a tisztánlátás végett.

A kislányoknak is eljön az idő, mikor elkezdik érdekelni (ideális esetben) az erősebbik nem. Kábé 12 éves korig még ari-bari dolognak számít, aztán hirtelen elkezd véresen komoly lenni a pubertás közeledésével. Nagyjából arról érdemes beszélni, hogy mi jön a hatodikas korodbeli fagyizgatás után.
A szép kislányok, mint te, hamar figyelmet kapnak a fiúktól, ami rengeteg változást idézhet elő a jellemedben.

Az persze anyád és az én dolgom olyan szoftvert tölteni az agyadra, hogy ez minél tompább változás lehessen, de embert próbáló dologról van szó.

A kiérdemelt figyelem népszerűséggel, a népszerűség pedig túlzásokkal is jár. A szépség és népszerűség pedig éppoly hatalom, mint egy miniszterelnökség: tudni kell bánni vele, mert ha ostoba kislány kezébe kerül, akkor a következők történhetnek:

  • a könnyen jött, kezeletlen népszerűség, hamar el is illan, a helyében megvetést és közutálatot hagyva
  • egy kicsit túltolod a csinoskodást, amit gyors elpicsásodás követ
  • az elpicsásodás nagy testvére a kurvincásodás
  • te frusztrált leszel, én meg ideges. A kettő együtt kellőképpen rossz kombó a jövőbeli kapcsolatunkra nézve
  • nem fogsz tudni helyesen választani, vagy egyáltalán választani, mikor megjön az eszed és párra van szükséged

Szóval beláthatod, hogy kislányként nagyobb szerepe van a hozzáállásnak, tudatosságnak, mint a fiúknak. 

Nem mondom meg milyen kölykökkel ismerkedj, mert a stílusod sok mindent befolyásol majd, meg úgyis változik évről évre, akár a divat. Persze lennének preferenciáim, de valódi elvárásokkal nem korrekt előállnom. Elmondom inkább mire számíthatsz...

Ha az iskola bikájára pályázol, olyan 60% esélyed van a csalódásra. Az ilyen típusú fiúk ugyanis legalább annyira másoknak akarnak megfelelni, saját útjukat keresve, mint amennyire egy lány vágyik némi bensőségességre. Lehet szerencséd akkor, ha a csávó csak szerepet játszik, és igazából a kisfiússágát takarja le egy kis fasz-attitűddel, de ez hamar kiderül. Így tehát 2 randi után le tudod vonni a következtetést, és miután továbbra is a "főfasz" dominál nála, már csak magadra vethetsz, ha csalódsz. 

Ha a fiú nem tisztelettudó, az rohadtul nem menő valójában, mert 90% esély van arra, hogy hamarosan veled sem lesz az. Csak úgy szólok, hogy ha velünk sem lesz az, akkor még jól pofán is törlöm, úgyhogy így mérlegelj. A tiszteletlenség háttereit most nem firtatnám, egyszerűen csak próbáld kerülni a parasztok társaságát.

Meglepő módon nagyobb aránnyal találsz boldogságot olyan fiúkkal, akik nem feltétlenül élvonalbeliek. Úgy értem, aki nem domináns a társaságban. Őket annyira nem hajtja a megfelelés érzése, és sokkal titokzatosabb felfedezni a jellemüket, mint egy díszpintynek.

Akármelyikkel is sodor szembe a szél, légy mindig szkeptikus. Nem szabad felülni a kezdeti vakernek, mert az elején mindig van 50% vaker... és ugye az ember, ki homokra építi házát... szóval érted!?

És akkor jöjjön a fekete leves...

Megemészthetetlen tény egy apának, a lánya szexuális érettsége. Rengetegszer érezni a szülői csapdát, mikor mérlegeljük mit engedjünk, mit várjunk el. Ha tiltom, hogy hazahozd azt a "szemétládát", akkor te mész el ki tudja hová? Ha elmész máshová, még azt a biztonságot sem tudhatom magad/magam alatt, hogy hazai pályán játszol. Ha másnál vagy, félek. Ha itthon, akkor dühös vagyok. Ez anyáddal a mi problémánk mondjuk és biztos vagyok benne, hogy ezt a dilemmát nem is érted még. Mindegy, majd alakul. Maradjunk annyiban, hogy bízok benned, úgyhogy állj te is úgy hozzá... 

Szólj hozzá