2015. máj 04.

4. Lecke: Bélszél

írta: Hiddelapádnak
4. Lecke: Bélszél

Az ürítés fontossága 3.

hqdefault.jpg

Nagyon fontos a megfelelő komfortérzet, aminek az alapja a fizikai "jól" lét. Például a táplálkozástól, az alvástól, mozgástól és a megfelelő ürítés egyensúlyaitól kifejezetten jól vagyunk. Ezeket majd később fiziológiai szükségletnek hívjuk, és még sok minden mással is kiegészül, de erről majd később... Az evéssel, ivással kéz a kézben jár a kulázás, brunyálás, és fingás is. Hiszed-e vagy sem, az input és az output mennyisége jószerivel ugyanaz, csak a halmazállapotuk tér el... Majd idővel, ahogy egyre tapasztaltabb leszel, már csípőből megmondod melyik étel és ital egyenes következménye a rotyi. A tej és a sör például klasszul tud fingatni, de a brokkoli, káposzta és még sok zöldség/gyümölcs puffaszt meg, persze ez egyéntől függ. De most nem is az a lényeg mi idézi elő, hanem a kivitelezés...

Azt azért leszögezhetjük, hogy általában minden büdös, ami a "művészbejárón" át távozik... A megítélése rendszerint eltérő lehet attól, hogy melyik felén vagy, de célszerű némi önkritikát is gyakorolni, mikor nem vagy egyedül. Ezen kívül a fingás kulturálisan is más-más szinten van kezelve, ami országonként, városonként, társaságonként is eltér. Induljunk ki abból, hogy ha nem jön az enter, akkor fájni fog a hasad, rossz esetben még kórházba is kerülhetsz. Az is gyanús, ha túl sok jön, mert a sűrűn ismétlődő lövedéket kipottyanó töltényhüvely is követheti. Olyankor érdemes ráülni a wc-re, mielőtt még alsógatyeszt is kéne selejtezni. 
Ha társaságban vagy inkább tartsd vissza, és csak akkor ereszd el a Krákent, mikor meggyőződtél arról, hogy egyedül vagy, vagy kellő távolságban másoktól. Ha nem hallják a többiek, viszont pofán csapja őket a szag, semmivel sem vagy jobb helyzetben, így az ajánlott távolság >3 méter. Ez nagyjából a hallótávolságnak az a határa, amikor ha csattanósra is sikerül, nem lehetnek benne biztosak, valóban azt hallották-e... Ezt tompíthatod némi kamu köhögéssel, tüsszentéssel, nevetéssel. Amikor olyan közegben vagy, hogy zéró a légmozgás, akkor ugyancsak ajánlott a fing irányába egyet fújtatni, mint afféle hajtó erő. Ezzel elősegítheted a gyorsabb elegyedést.
Ha majd csajjal vagy és ráadásul első randin, nem érdemes kockáztatni: vonulj el egy kamudumával, máskülönben bukhatod a romantikát is, és amilyen genyák a fiatal lányok még tele is kürtölik vele a világot...

Létezik egy nem szabadalmaztatott technika a szorult helyzetekre. Annak érdekében, hogy megúszd a lebukást, enyhén húzd szét a farpofáidat, majd a diszkrétté vált püffenést azonnal oszlasd el egy pár másodperces fújogatással. Ezzel persze nem tudod meg nem történté tenni, viszont kevésbé egyértelmű, hogy "csaltál".

A fingásnak mindig van egy alap rizikója is, mivel nem mindig az, aminek képzeled... Abban az esetben, ha olyat tapasztalsz, ami a normálistól eltér, ajánlott egy diszkrét mozdulattal, helyzettől függően szemmel is megbizonyosodnod arról, hogy nem maradt féknyom. Ezt kiválthatod egy közeli barátod segítségével, hogy nem túl feltűnően pillantson le, és óvatosan jelezze egy bólintással, hogy minden rendben a lökhárítónál...
A férfiak életében egyébként a fing eleresztése a kiválasztott párja mellett minden esetben mérföldkő. Ott ugyanis eldől a kapcsolat erőssége is, amit kétféle reakció követhet: hiszti, majd potenciális lelépés, illetve közös kacaj/diszkrét mosolygás. Utóbbinál királyság van, előbbinél bukta. Higgy nekem, egy nő sem ér meg egy bélcsavarodást, úgyhogy inkább alkalmazz technikákat.

A lényeg az elfogadás, és a normákhoz való alkalmazkodás.

-

A kislányok a fingással is úgy vannak, ahogy a csokkantással: meg kell tartani az illúziót, miszerint nem fingatok. Mindenki tudja a racionális énjével, hogy ugyanaz a biológiátok. De az úri kislányok játszák a szerepet, és a fiúkkal ellentétben szinte semmilyen körülmények között nem eresztik el. Az nagyobb presztízsveszteséget jelent, mintha kiderülne, hogy zsepivel tömitek a melltartótokat. A természetet nyilván nem lehet megakadályozni, ezért inkább iszkolj ki a wc-re. Amikor leülsz vagy lehajolsz, a püffenés meglehetősen halk. És simán mondhatod, hogy "megint pisiltél", mert az már társadalmilag mindenkinek beégett tény, hogy a lányok sokat pipikélnek. A fiúknak fel sem tűnik amúgy, mert szarnak ezekre, ráadásul simán hülyének lehet nézni minket ebben is. 

Egyébként szinte mindenben érdemes betartani a kakkantást illető szabályokat is, de itthon nem kell frusztráltnak lenned. A lényeg, hogy méltósággal és természetesen kezeld a dolgot, a többi adja magát.

Szólj hozzá

puki fing diszkrét